Název | Množství a jednotka |
---|---|
kachní nebo husí maso (droby, krky, hřbety,křídla ap.) | cca 600 g i více |
velká mrkev | 2+2 ks |
petržel | 1+1 ks |
celer | 1 ks |
velká cibule | 1 ks |
malá cibule | 1 ks |
libeček | |
nové koření | 8 ks |
pepř celý | 8 ks |
smetana 12% | 200 ml |
žloutek | 1 ks |
muškátový květ | špetka |
tymián | 1 lžička |
muškátový oříšek | |
máslo | 30 g |
hladká mouka | 1 lžíce |
petrželka |
Na játrové knedlíčky
Název | Množství a jednotka |
---|---|
kachní játra
Upravit ingredienci: kachní játra
|
200 g |
vejce
Upravit ingredienci: vejce
|
1 ks |
česnek
Upravit ingredienci: česnek
|
4 stroužky |
petrželka
Upravit ingredienci: petrželka
|
|
majoránka
Upravit ingredienci: majoránka
|
1 lžička |
pepř
Upravit ingredienci: pepř
|
|
sůl
Upravit ingredienci: sůl
|
1 lžička |
Postup: Všechny suroviny si vytáhneme nejméně dvě hodiny předem, aby měly pokojovou... zobrazit recept
Postup: Salám nakrájíme na menší kostky a pomeleme nebo rozmixujeme. Dáme do misky,... zobrazit recept
Postup: Jáhly třikrát propereme v cedníku vroucí vodou, abychom je zbavili... zobrazit recept
Postup: suroviny1 vaničkový tvaroh2 až 3 jablka - raději nakyslejší1 ks tavený sýr2... zobrazit recept
Postup: Chřest opláchneme, důkladně oloupeme škrabkou cca ze dvou třetin tak, abychom... zobrazit recept
Víte, že podle posledních výzkumů výskytu obezity v České republice má 35%... zobrazit článek
Rybářská bašta jako jedna z prvních začala svůj provoz v roce 1991. Chov...